søndag 4. september 2011

Prosjekt lær-å-spille-gitar

Jeg har, så lenge jeg kan huske, ønsket å kunne spille gitar. Og per dags dato har jeg lært meg 3 stk grep! TRE! En A, D og E! Tre fine grep synes nå jeg. En grepsoversikt finnes forresten her.

Kjære Justin på youtube har jo plenty gitar-lære-selv videoer GRATIS! Woho! Here it goes..
Det ser jo så enkelt ut når Justin gjør det. Muligens ikke like enkelt ut når jeg gjør det?! Eller hva tror du, Herr Klum?

Tilbake?! Og hiver meg på lavkarbo-bølgen..

Tilbake på bloggen? Uvisst.. Noe inni meg har utrolig godt av å blogge, men samtidig har døgnet så få timer! og jeg har så mange ting som må/bør/jeg gjerne vil- gjøre først.. Og når man bruker hele jobbdagen foran pcn, så er det dessverre ikke det første som frister når man kommer seg hjem heller. Men ja, here we go again! Ny uke, ny giv:)

Det nye per høsten (ja, det er faktisk høst nå! når var det sommeren var her forresten?) er altså at familien Klum hiver seg på lavkarbo-bølgen. Herr Klum har kjørt lavkarbo en måneds tid nå, og er storfornøyd. Fru Klum prøvde lavkarbo 2 uker, men så ble det sprekk.. For lite utvalg i lunch/frokost/mellommåltid var nok årsaken. Men nå har jeg lest og lest ulike blogger, samt printet ut et utvalg av oppskrifter OG gått til innkjøp av enkle basis-ingredienser på iherb.com! Så NÅ har jeg sannelig trua! Like optimistisk hver gang:)

Det bør kanskje bemerkes at jeg ikke skal kjøre strengt lavkarbo - hovedmålet mitt er å kutte ned på karbohydrater. Mange skryter lavkarbo opp i himmelen, men jeg ønsker primært å få økt energi, mindre mageproblemer og mer stabilt blodsukkernivå. Får jeg fjerna mamma-magen etter svangerskapet i tillegg, så sier jeg ikke nei takk!